Congrés Sostenibilitat IES BOTÀNIC CAVANILLES

EQUIP DE MAQUETACIÓ

Carla Bernad

Doncs, per contar un poc de mi; tinc 17 anys, estic en 2n de batxillerat (com és evident) i m'agrada dibuixar. Molt del meu temps lliure l'utilitze dibuixant o davant de l'ordinador. En aquest moment no he decidit la meua carrera, Ingenieria informàtica a la UPV o Disseny i programació de videojocs a la UJI serien les meus opcions. N'estic interessada en la part gràfica i tinc (m'agradaria pensar) algunes bones idees. I realment no hi ha molt més que contar. M'agraden les creïlles fregides i la truita espanyola (sense ceba), la ceba no li agrada a ningú. NO A LES CEBES!

Ainhoa Castelló

Sóc Ainhoa, tinc 18 anys, també estic en 2n de batxillerat. M'agrada llegir, encara que no tinc temps, ja que he d'estudiar (però no aprove ni a la de 3). Vull estudiar infermeria per a després ser llevadora (matrona). No sé què més dir, bé, vull donar-li la raó a la meua companya, que ningú compre cebes!


C: Bueno, Ainhoa i jo ens encarreguem de la maquetació que per a qui no sàpiga qué és (jo no tenia ni idea), és l'organització de la web des del punt de vista estructural. És a dir, ella i jo hem dissenyat l'organització del menú superior que teniu al cap de la pàgina o a la dreta del text, el submenú. Tampoc era massa complicat, però ens hem mogut al voltant de tots els equips i hem ajudat un poc en tot.

C: A més, jo m'he encarregat del disseny de la mascota, Éric, que em vaig inspirar en el model de Lordmesa, artista que té molts més dibuixos i animals a la seua web.